AutoKrediti.com                                    početna  | ponude banakalizing automobilaanalize | vesti |


 

Ford Fiesta Trend na lizing za 99 evra mesečno


ford fiestaFord svojim kupcima u Srbiji nudi da kupe njegov model Ford Fiesta Trend na lizing uz ratu od 99 evra mesečno. Ovaj model koji je na akciji ima petora vrata, paket opreme Trend, metalik boju i motor sa 82 KS. Maloprodajna cena ove Fieste iznosi 9.990 evra, a kupac koji se odluči za lizing aranžman u trajanju od pet godina na početku finansiranja će platiti učešće od 3.712,28 evra i još 1.665 evra na kraju aranžmana. Mesečno će kupovina Ford Fieste zainteresovanog kupca kada završi sa početnim troškovima stajati 99 evra u dinarskoj protivvrednosti. Grand Motors koji je zastupnik Forda u našoj zemlji nudi finansiranje putem lizinga u saradnji sa S-Leasingom.
photo: s400 hybrid

Početni troškovi uključuju učešće i troškove obrade lizing zahteva. Troškovi obrare zahteva iznose 149.86 evra u dinarskoj protivvrednosti. Lizing aranžman traje pet godina (60 rata), na početku se uplaćuje 20 odsto vrednosti vozila (3.712,28 evra), a na kraju aranžmana preostalih 20 odsto vrednosti automobila (1.665 evra).Najvažnija prednost Fordove akcije je što se kupcima nudi mogućnost da svoje staro vozilo bilo koje marke iskoriste za učešće. Jedino ograničenje je da vozilo me sme biti starije od osam godina.

Paket opreme Trend, koji ide uz model koji je na akciji, podrazumeva ABS i ESP sisteme, prednje vazdušne jastuke za vozača i suvozača, manuelni klima-uređaj, "MyKey" sistem koja omogućava roditeljima da postave određene restrikcije mladim vozačima, elektropodesive grejane retrovizore, vozačevo sedište podesivo po visini, kožni volan sa audio komandama, radio/CD/MP3 uređaj sa 6 zvučnika i USB priključkom i još mnogo toga.

Kupce Fieste koji se do kraja decembra i u prvim danima januara 2015. odluče na ovaj vid finansiranja očekuje i Grand Motorsov novogodišnji poklon. Za više informacija o Ford Fiesti Trend i uslovima njenog finasiranja na lizing možete se obratite najbližem ovlašćenom prodavcu Fordovih vozila u Srbiji.