AutoKrediti.com                                    početna  | ponude banakalizing automobilaanalize | vesti |


 

Popusti u Volkswagenu u saradnji sa Porsche

Lizingom


Volkswagen je u saradnji sa Porsche Leasingom pokrenuo akciju namenjenu pravnim licina koja omogućava kupovinu dva Vokswagenova modela pod veoma povoljnim uslovima. Radi se o modelima up! i Polo.

Model up! se daje na period od 60 meseci uz nominalnu kamatnu stopu od  2,50% i efektivnu kamatnu stopu od 3,93%. Učešće za ovaj model iznosi 27 %. Rata je 79 evra mesečno.  U ponudu za move up! 1.0 je uključen: klima-uređaj, ABS, centralno daljinsko otključavanje / zaključavanje sa daljinskom komandom, elektropodizači prednjih stakala, bočni vazdušni jastuci, napred, "RCD 215" radio CD MP3, “maps + more" portabl infotainment sistem, uključujući navigacioni uređaj.

Volkswagen Polo se pravnim licima odobrava na period od 60 mesrci uz učešće od 26%. Nominalna kamatna stopa – 2,50%, a efektivna kamatna stopa – 3,92%. Ponuda za VW Polo 1.4 benzin u Comfortline paketu obuhvata: 4 vrata sa elektropodizačima stakala, napred i nazad, radio CD "RCD 210" sa MP3, "Climatic" manuelni klima-uređaj, svetla za maglu, napred, centralno zaključavanje / otključavanje sa daljinskom komandom i prednja sedišta sa podešavanjem visine.

Detalje o ponudi i zakazivanje test vožnje možete dobiti kod svih ovlašćenih Volkswagen dilera. Ako je vašoj firni potrebno obnavljanje voznog parka požurite do najbližeg dilera da se dogovorite o uslovima finansiranja.