AutoKrediti.com                                    početna  | ponude banakalizing automobilaanalize | vesti |


 

Povoljniji uslovi za kupovinu Fiat 500L nacionale


fiat 500lOni koji se odluče za kupovinu Fiat 500L nacionale, za njega važe povoljniji uslovi kreditiranja, nego što je to slučaj za druge vrsta automobila.  Uslovi za ovu vrstu auto kredita su sledeći. Novi Fiat 500L košta 10.900evra, banka vam nudi kredit u iznosu od 1 000 evra do 10 000 evra, što zavisi od količine novca koji vam nedostaje. Ako predpostaviomo da ceo iznos cene automobila finansirate iz kredita obračun bi izgledao ovako. Učešće koje morate platiti pri kupovini vozila iznosi minimum 30% što je tačno 3 270 evra, pa će vaš kredit iznositi 7 630 evra. Period otplate je od 13 do 72 meseca. photo by NRMA Motoring and Services

Kamatna stopa od svega 2.75% je ono po čemu se kredit za ovo vozilo izdvaja od drugih. To znači da ćete platiti ukupnu kamatu od svega 470 evra za 6 godina kreditiranja. Mesečna rata će vam iznositi 112.5 evra.Trošak obrade kredita iznosi 1% od ukupne sume kredita. Od instrumenata obezbeđenja kredita od vas će se tražiti da donesete jednu blanko menicu i administrativnu zabranu.

Credit Agricole banka ne traži da prilikom odobravanja ove vrste kredita budete njen klijent, a za one koji to nisu ne važe gori uslovi. Ukoliko se odlučite da date veće učešće obračun bi izgledao drugačije.