AutoKrediti.com                                    početna  | ponude banakalizing automobilaanalize | vesti |


 

VB Leasing  Beograd


VB Leasing doo Beograd je deo VB Leasing International Holding-a iz Beča koji posluje u 9 evropskih država: Austriji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj i Rumuniji i igra vodeću ulogu na pomenutim tržištima. Osnivač VB Leasinga je Volksbank-a, koja je proširila svoju delatnost i u ovu oblast. Na tržištu Srbije prisutni su od 21.04.2003. godine. VB Leasing ima filijale u Beogradu, Čačku i Novom Sadu.

Korisnici lizinga mogu biti fizička lica, poljoprivrednici, preduzetnici i pravna lica. Osnovni preduslov je da ste punoletni državljanin Srbije i da je preduzeće registrovano u Srbiji ako se radi o pravnom licu. Fizička lica moraju imati stalno zaposlenje za poslednjih 6 meseci, a preduzeća bar 2 godine pozitivnog poslovanja. Kasko osiguranje je obavezno. Ukoliko je korisnik lizinga, fizičko lice, ovlašćenje za vožnju mogu dobiti i njegovi članovi porodice. Korisnik lizinga može prevremeno da otplatiti predmet lizinga.

Kod finansiranja putnički i dostavnih vozila na lizing VB Leasing nudi individualna rešenja što znači da je finansiranje u svakom konkretnom slučaju prilagođeno klijentu. Proces obrade ugovora je jednostavan i brz, ponuda je transparentna, sva plaćanja se obavljaju po prodajnom kursu Narodne banke Srbije, a nema ni interkalarnih kamata. Na Vama je prvo da odaberete vozilo kod ovlašćenog partnera VB Leasinga. Kada ste se odlučili za automobil, na Vama je da zatražite ponudu VB Leasing-a i prikupite potrebnu dokumentaciju i sačekate odobrenje lizing ugovora.

Uslovi odobravanja lizinga:
-    Učešće (minimalno 10% od neto vrednosti vozila + PDV, maksimalno neograničeno)
-    Rok otplate od 2 do 5 godina
-    Ugovor se odobrenja u roku od 6 sati
-    Oba ključa ostaju kod klijenta
-    Sva plaćanja su prema kursu NBS-a.
-    Nepostoje interkalarne kamate

Za sve dodatne informacije možete nazvati coll centar VB Leasinga

Sedište
Beograd, Đorđa Stanojevića 12
Beograd office park, I sprat
11070 Novi Beograd