AutoKrediti.com                                    početna  | ponude banakalizing automobilaanalize | vesti |


 

S-Leasing doo


Preduzeće S-Leasing doo je osnovano jula 2003. godine i predstavlja jednu od prvih lizing kompanija u Srbiji. Osnivači su Steiermarkische Bank und Sparkassen AG iz Graca i Immorent AG iz Beča, koja je jedna od najznačanijih lizing kuća u Austriji u 100% vlasništvu Erste Bank AG iz Beča. S-Leasing u svojoj ponudi ima lizing za putnička i teretna vozila, mašine i opremu za proizvodnju i proizvodne linije, građevinsku opremu i mehanizaciju i dr.

Predmeti lizinga mogu biti:
Putnička vozila
Laka komercijalna vozila
Kamioni i prikolice
Autobusi
Poljoprivredne mašine i oprema
Građevinske mašine i oprema
Medicinska oprema
Štamparske mašine i oprema
Mašine i oprema za prerađivačku industriju
Plovila
Letelice

S-Leasing finansira sve vrste putničkih vozila bez obzira na marku i proizvođača. Primalac lizinga može biti fizičko, pravno lice ili preduzetnik. S-Leasing odobrava finansijski lizing što više odgovara kupcima automobila u Srbiji jer na kraju perioda otplate oni postaju vlasnici vozila.

Procedura za odobravanje lizinga:
Prvo treba da odaverete automobil koji želite da kupite i da se obratite lizing kući koje će vam napraviti ponudu koja Vama odgovara. Lizing kuća će vam dati da popunite zahtev za finansiranje. Zatim će od vas tražiti da prikupite svu potrebnu dokumentacju. Nakon podnošenja kompletne dokumentacije, u što kraćem roku ćemo bićete obavešteni da li je Vaš zahtev odobren. Sledeći korak je potpisivanje ugovora, uplata učešća i ugovaranje osiguranja predmeta lizinga. I na kraju preuzimate predmet na korišćenje

Instrumenti osiguranja plaćanja kod S-Leasing-a:
-    Za sva privredna društva - menice, kao i jemstvo vlasnika
-    Fizička lica - menica i administrativna zabrana
-    Osiguranje predmeta lizinga:

Sedište
S-Leasing d.o.o. Beograd
Bulevar Milutina Milankovića 11a/IV
11070 Novi Beograd